Klaus Oldendorf

Klaus Oldendorf

Kuvaus: Mahtava hylkykohde ulkomerellä!!! Hyvä näkyvyys, melko ehjä, paljon yksityiskohtia, iso jne. Hylky on täysin suojattomana ulkomerellä, joten sään pitää olla hyvä. Syvä kohde.

 

Speksit: Pohjan syvyys n 40m, hylyn matalimmat osat hiukan vajaa 30m, kansi n 30m. Näkyvyys yleensä erittäin hyvä, n 10m. Hylyn pituus 71m, katkennut kahteen osaan ehkä puolen välin tienoilta, en ole vieraillut keulaosassa. Keula ja peräosa ovat hiukan erillään toisistaan, mutta ainakin aikaisemmin niitä yhdisti line.

 

Sukellus: Kohde on haastava syvyyden osalta. Näkyvyys tosiaan loistava, enkä ainakaan itse ole havainnut merkittävää virtausta. Suoranousuaika lyhyt nitroksillakin, jos vain koulutus/kokemus sallii, niin kannattaa tehdä sukellus dekosukelluksena, nähtävää riittää pitemäksikin aikaa. Rippuen missä poiju on, kannattaa keskittyä ainakin aluksi peräosaan. Kuten aina merellä, katso tarkkaan, missä nousuköysi sijaitsee. Laitoja pitkin ei ehkä ole paras vaihtoehto edetä, sillä laiva on leveä, eikä niin nää parhaita paikkoja. Esim. toisen laidan lähellä perään ja toisen laidan lähellä takaisin tutustuen matkalla nähtävyyksiin. Helppo suunnistaa.

 

Nähtävyydet: Niitä riittää! Kannella oleva potkuri, vararuori perässä, skailetit, komentosillan jäänteet, kannen rakenteet, jonkinlaisia keloja yms. Itse ainakin tykkään tästä kohteesta erittäin paljon.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.03 | 17:59

Moikka

Crewsaver kuivapuku kaipaisi uusia jalkaosia. Vanhat ”lateksi” malliset voisi vaihtaa mansetteihin tai muuhun toimivaan ratkaisuun. Onnistuisiko?

...
01.10 | 10:04

hei, onko nuo pelkän työn hintoja ja jos on niin saako teiltä myös vetoketjuja vai tilaako asiakas itse

...
15.02 | 17:16

Lähtisin siitä että mahdollinen, mutta ei järkevä.. Tulee liian kalliiksi, eikä lopputuloksesta ole varmuutta.

...
15.02 | 14:19

Onko kuivapuvun koon suurentaminen mahdoton juttu?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS