Laxö

Laxö

Kuvaus: Helppo hylkykohde merellä, löytyy vaikka ilman gps:ää, veneen voi laittaa rantaan kiinni ja lähteä sukeltamaan rannasta niin halutessaan. Matalahko, melko hyvin suojassa tuulilta. Pahoin hajonnut.

Speksit: Maksimisyvyys 12metriä, näkyvyys yllättävän hyvä, ainakin kun itse kävin kohteella, kuutisen metriä. Hylky levinnyt laajalle alueelle

Sijainti: Onaksen saaresta viitisen kilometriä länteen. Torskholmen-niminen pieni saari. Saaren itäpuolella on pieni luoto, jonka eteläkärjessä hylky makaa, ihan kiinni kallioseinämässä.

https://www.google.fi/maps/@60.1983219,25.4198141,16z?hl=fi

Sukellus: Lähdetään joko normaalisti veneestä, tai sitten veneen saa kiinni saaren rantaan, jolloin sukeltamaan voi lähteä rannasta. Hylky löytyy hyvin läheltä rantaa, pystysuoran kallioseinämän juurelta. Sen kappaleita on jopa pystyssä kallioseinämää vasten.  Suurempia kappaleita rannan tuntumassa, pientä romua laajalla alueella. Menee mukavasti kun sukeltaa kallion lähellä ja tekee puikkauksia kauemmas. Kannattaa myös tutustua kallioseinämään ja sukeltaa vaikka saaren ympäri. Mukavaa rakkoleväkasvustoa, hylymäistä tasannetta kalliossa jne. 

Nähtävyydet: Eipä taas ihmeitä. Joitakin isompia hylynkappaleita, ilmeisesti keulasta, kylkeä, joku vähän isompi metallinen säiliö, tikasmainen rakenne. Kannattaa tutustua myös itse luotoon biodyykillä.

 

Rakenteita pohjalla
Vähän ehjempi palanen kylkeä tms.
Ehkä oven karmi tms.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.03 | 17:59

Moikka

Crewsaver kuivapuku kaipaisi uusia jalkaosia. Vanhat ”lateksi” malliset voisi vaihtaa mansetteihin tai muuhun toimivaan ratkaisuun. Onnistuisiko?

...
01.10 | 10:04

hei, onko nuo pelkän työn hintoja ja jos on niin saako teiltä myös vetoketjuja vai tilaako asiakas itse

...
15.02 | 17:16

Lähtisin siitä että mahdollinen, mutta ei järkevä.. Tulee liian kalliiksi, eikä lopputuloksesta ole varmuutta.

...
15.02 | 14:19

Onko kuivapuvun koon suurentaminen mahdoton juttu?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS