Salem Express

Salem Express

Kuvaus: 1991 myrskyssä karille ajanut ja nopeasti uponnut matkustaja-alus, jonka upotessa hukkui satoja ihmisiä (määrästä ei varmaan tietoa) Alus makaa kyljellään pohjassa. Venekohde punaisella merellä.

 

Speksit: Max syvyys n 30m, matalimmat hylyn osat reilussa 10 metrissä. Hylyn pituus n 100m. Näkyvyys poikkeuksetta hyvä, n 20m.

 

Sijainti: Punainen meri, Safagan alue.

 

Sukellus: Sukeltaminen Salemille on kiistanalaista. Osa sukeltaa, mutta ei mene sisään, osa ei sukella ollenkaan ja toiset vain sukeltaa. Itse kuulun viimeiseen ryhmään. Kohteella on usein paljon väkeä, poijuja on useampia, kannattaa selvittää oppaalta, missä kohtaa hylkyä laskeutumisköysi on. Opas on varmaan mukana, joten hänen mukaansa sukellus. Osa sisätiloista on suljettu hitsaamalla, mutta esim perän ajoramppi on auki ja siitä on helppo sukeltaa syvällekin hylkyyn sisään. Tämä alue on myös laaja, joten silttaamisen vaaraa ei juuri ole, samoin päiväsukelluksilla aukko loistaa tilan joka kolkkaan, joten eksymisen vaaraakaan ei juuri ole.

 

Nähtävyydet: Potkurit, savupiiput logoineen, masto märssykoreineen, keula, sisäosat, mm ravintola, pelastusveneet pohjalla, yms yms.

Potkuri ja sukeltaja

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.03 | 17:59

Moikka

Crewsaver kuivapuku kaipaisi uusia jalkaosia. Vanhat ”lateksi” malliset voisi vaihtaa mansetteihin tai muuhun toimivaan ratkaisuun. Onnistuisiko?

...
01.10 | 10:04

hei, onko nuo pelkän työn hintoja ja jos on niin saako teiltä myös vetoketjuja vai tilaako asiakas itse

...
15.02 | 17:16

Lähtisin siitä että mahdollinen, mutta ei järkevä.. Tulee liian kalliiksi, eikä lopputuloksesta ole varmuutta.

...
15.02 | 14:19

Onko kuivapuvun koon suurentaminen mahdoton juttu?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS